Športni dan na dan slovenskega športa

V ponedeljek, 23. 9. 2024, na praznik slovenskega športa, smo imeli športni dan za učence od 6. do 9. razreda, ki je bil resnično zanimiv v vseh pogledih. Zjutraj nas je pozdravilo prijetno, sončno vreme brez oblačka, kar je obetalo idealne pogoje za športne aktivnosti na prostem. Po razdelitvi v skupine smo se podali na kolesarjenje proti Velenju in ribniku Vrbje. Kolesarjenje je bilo prijetno, saj nas je spremljala sveža jutranja sapica in čudoviti razgledi na naravo. Med kolesarjenjem so se otroci med seboj spodbujali, nasmehi pa so kazali, da so v dejavnosti zares uživali. Ko smo prispeli do ribnika Vrbje in velenjske plaže, smo si vzeli nekaj časa za počitek in malico ter uživali v mirnem okolju, obdanem s ptičjim petjem in čudovito naravo.

Pohodniki pa so se podali na Goro Oljko in proti cerkvi sv. Antona. Čeprav je bila pot nekoliko naporna, so bili učenci na cilju zadovoljni, saj so vedeli, da so uspešno premagali vse izzive, ki jih je športni dan prinesel.

Ob koncu dneva smo se vsi strinjali, da je bil športni dan poln smeha, motivacije in nepozabnih trenutkov, ki bodo še dolgo ostali v spominu. Foto

Vodji športnega dne sta bila učitelja Matej Jug in Antonija Reberšek.

Antonija Reberšek

(Visited 51 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost