V zadnji šolski dan z ljubeznijo do domovine

Današnji zadnji šolski dan ni kar tako – ne le, da so naši učenci dobili zasluženo plačilo za celoletno garanje – ki tudi tokrat ni potekalo samo v šolskih klopeh, ampak kar polovico leta celo za domačimi mizami, temveč je zagotovo poseben tudi zato, ker smo ga obarvali v ljubezni do domovine. Namreč poleg slovesne razdelitve spričeval in sladoledne nagrade smo voščili Republiki Sloveniji za 30. rojstni dan. Svečano proslavo, ki smo ji prisluhnili prek Šolskega radia Letonček, smo začeli z besedami, da je dom tam, kjer smo doma. Dom je naša domovina – Republika Slovenija, ki je resnično čudovita. Naj jo še tako odkrivamo, raziskujemo, občudujemo – še vedno bo skrivnostna in lepa. Preprosto čudovita v vseh svojih naravnih lepotah in izjemna v vseh izjemnih ljudeh. In takšni smo tudi na naši sončni šoli.

Zato je ravnatelj Bojan Juras z velikim ponosom čestital vsem učencem, še posebej pa 111 učencem, ki so prejeli tudi pohvalo za odličnost.

Dragi učenke in učenci, želimo vam brezskrbne, razigrane, nasmejane in navihane poletne počitnice, ki si jih resnično zaslužite, vsem vam, spoštovani starši in skrbniki, pa se iskreno zahvaljujemo za še eno lepo sodelovanje skozi celotno šolsko leto in še posebej vso pomoč pri izvedbi pouka na daljavo.

Ob tej priložnosti hkrati vsem obiskovalcem naše spletne strani iskreno čestitamo ob jutrišnjem dnevu državnosti.

(Visited 196 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost