Vabljeni … še 1 dan do …

                                                                              Šport krepi telo in duha. (Neznani avtor)

Jutri, v soboto, 14. maja 2022, naša šola in vrtec v sklopu vseslovenske prireditve Šport špas organizirata dan druženja vseh generacij, katerega del bo tudi dobrodelni Sončkov tek. Le-ta že 8. leto vabi vse rekreativne tekače, občinska društva in skupine, starše in druge sorodnike naših učencev in otrok iz Vrtca Sonček ter vse športne navdušence, da se prijavijo na tek. Druženje in tek bosta organizirana pri naši sončni šoli in v njeni okolici.

Gibanje je tako za otroke kot odrasle zelo pomembno, ker vzpodbuja telesni razvoj človeka in razvoj njegovih miselnih sposobnosti.

Vabimo Vas, da se udeležite našega športnega druženja s pričetkom ob 9. uri pred šolo OŠ bratov Letonja Šmartno ob Paki. Štartne številke bo možno dvigniti že od 8.30 dalje.

Poleg dobrodelnega teka, ki se bo pričel ob 9.30, bodo organizirane tudi različne športne in druge dejavnosti, v goste pa nam prideta alpska smučarka Ana Drev in deskarka na snegu, ki je dobitnica bronaste medalje na letošnjih zimskih OI, Gloria Kotnik. Prireditev bo povezoval Tomaž Potočnik.

Trasa 8. Sončkovega teka

Veselimo se sodelovanja z vami, saj šport združuje ljudi.

(Visited 111 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost