V mladinski center za »kon’c šole«

Mladinski center Šmartno ob Paki vabi v petek, 24. junija, na poseben dogodek za mlade (organizirajo ga v okviru Evropskega leta mladih 2022 in nosi naslov Mladi vabijo – Evropa v Šmartnem ob Paki), da skupaj z njimi proslavimo zaključek šole in začetek počitnic.

Dogodek se bo pričel ob 18.30 s proslavo ob dnevu državnosti, ki jo bodo letos v celoti izvedli mladi.

Predvidoma ob 19. uri bo sledila informativna tržnica za mlade, na kateri ne bo manjkalo zanimivih aktivnosti, uporabnih informacij in simpatičnih sodelujočih, vključno s prigrizki in osvežilnimi napitki. Na stojnicah se bodo predstavili Društvo tabornikov rod Hudi potok, Društvo prijateljev mladine Šmartno ob Paki, Klub študentov šmarške fare, Mladinski center Šmartno ob Paki, župan oz. Občina Šmartno ob Paki, točka Europe Direct Savinjska, na eni izmed stojnic pa bo potekala svetovalnica z Barbaro Zacirkovnik, kjer bodo mladi lahko dobili koristne napotke za premagovanje življenjskih ovir in izboljšanje počutja. Potekala bo tudi nagradna igra.

Ob 20. uri bo na vrsti koncert za “kon’c šole”, na katerem bo nastopila skupina LPS (Last Pizza Slice), zmagovalka letošnje Eme in slovenska predstavnica na Evroviziji.

Vstop je prost. Vabljeni v petek od 19. ure dalje k mladinskemu centru!

Dogodek na Facebooku: https://www.facebook.com/events/377237964470255

Novica na portalu Mlad.si: https://www.mlad.si/blog/vabilo-na-evropsko-leto-mladih-v-smartnem-ob-paki/?fbclid=IwAR3vOBCLrFwWL1eePyL45FyIigfiilG2jCUIo7fMICRxiVb9P9SeE3D_RV0

(Visited 124 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost