Spoštovani starši!

V četrtek, 24. oktobra, vas prisrčno vabimo v kulturni dom, kjer se bodo ob 19. uri na velikem dobrodelnem koncertu Z roko v roki predstavili pevci in pevke  vseh naših pevskih zborov – CICI, OPZ in MPZ – ter tako predali sporočilo o dobrem in plemenitem, ki nas takšne, če dobro želimo in tako tudi delujemo, bogati ter plemeniti.

Na šoli smo hvaležni za vse ljudi dobre volje, s katerimi lahko skupaj v okviru poslanstva dobrodelnega šolskega sklada Z roko v roki obračamo ta naš svet na bolje. Svet, v katerem mora biti prostor za otroški smeh, za njihove sanje – tako nedolžne in drugačne.

Na koncertu bodo poleg naših učencev nastopili  tudi priljubljeni ansambel  Spev, pevska legenda Irena Vrčkovnik, ki bo zapela tudi v duetu z našim nekdanjim učencem in prav tako odličnim glasbenikom Denisom Trapom,  naša nekdanja zborovodkinja Maša Uranjek Frece, ansambel Vikend in komični lik iz sosednje Paške vasi, Zvezda našega časa.

Ker se bodo vse vstopnice po 10 evrov (ves izkupiček od prodaje gre v dobrodelni šolski sklad) prodale v predprodaji, vam sporočamo, da jih je nekaj še na voljo v tajništvu vrtca oz. računovodstva šole.

Poleg tega vam sporočamo, da bomo v dobrodelni namen prodajali tudi nekaj čudovitih uokvirjenih platen, ki so jih poslikali naši učenci na temo Praznična jesen v Šmartnem. Slike bodo pred koncertom razstavljene v preddverju kulturnega doma, na ogled pa bodo tudi na šolski spletni strani.

Pozdravljam vas z dobrimi željami,

                                                                                                          Bojan Juras, ravnatelj

(Visited 39 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost