1. ŠOLSKI DAN

Dragi učenci in učenke, spoštovani starši!

Pred vrati je novo šolsko leto, v katerega bomo vstopili v torek, 1. septembra 2020. Učenci od 2. do 9. razreda pridejo v šolo ob 8.20. Prevozov za 0. uro ne bo, ampak bodo za vse relacije prevozi za 1. šolsko uro. Razpored prihodov in odhodov avtobusov oz. kombija po pouku bo enak, kot je bil meseca septembra lansko šolsko leto. Povezava. Ta dan je v šoli malica in kosilo, prav tako OPB od 2. do 5. razreda. Prvošolci se s starši zberejo v šolski avli ob 8.45, kjer jih bodo sprejeli ravnatelj, razredničarki in šolska svetovalna delavka. 

Pouk za učence od 2. do 9. razreda bo prve tri ure potekal z razredniki, od 4. ure dalje pa po urniku, ki si ga lahko ogledate na povezavi. Razredniki od 2. do 9. razreda bodo svoje učence sprejeli zunaj šole, in sicer razredničarki 2. razredov na parkirišču za 1. in 2. razred, razredničarke od 3. do 5. razreda pri kolesarnici  oz. zadnjem vhodu, razredniki od 6. do 9. razreda pa na parkirišču ob glavnem vhodu.

V skladu s priporočili NIJZ in Pravili ravnanja v OŠ bratov Letonja Šmartno ob Paki v času razbremenitvenih ukrepov epidemije COVID–19, lahko v šolo prihajajo le zdravi učenci, in sicer z masko, ki je na šolskih hodnikih obvezna za vse, prav tako tudi pri šolskih prevozih. Ukrepe in pogoje, ki jih je ob vstopu v šolo potrebno upoštevati, najdete na tej povezavi.

Vse informacije glede poteka pouka in ostalih dejavnosti bodo učencem posredovali razredniki 1. šolski dan, lahko pa si jih preberete tudi v novem Vodniku, in sicer na povezavi.

Želimo vam prijeten vstop v novo šolsko leto!

(Visited 486 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost