Najboljši športniki

Naša šola, zavezana uresničevanju in razvijanju vseh potencialov, ki jih nosijo v sebi naši učenke in učenci, tako v okviru pouka kot dodatnih dejavnosti spodbuja gibalni razvoj vseh šolskih otrok. Še posebej pa nas veseli, da se številni učenci ukvarjajo s športom, nenazadnje zelo dobro sodelujemo tudi s športniki klubi (NK Šmartno, KK Elektra, AK Velenje, Rokometna šola itd.) in jim omogočamo vadbo v šolski telovadnici.  

Izjemno sem ponosen na vse uspehe naših šolarjev, v tem šolskem letu pa so ravno športni dosežki šmarških učencev izjemni. Čestitam vsem našim šolarjem za vse nastope v šolski reprezentanci v odbojki, rokometu in nogometu (v vseh treh ekipnih športih so naše ekipe tako med starejšimi dečki in deklicami kot med mlajšimi pometale s konkurenco velenjskih in šoštanjske šole ter osvojile številne medalje), čestitke za osvojene medalje in uspehe tudi v atletiki in judu. 

Z velikim veseljem sem, če sem le mogel, na športnih  tekmovanjih spodbujal in navijal za naše športnike tekom šolskega leta, ob koncu pa smo jih pogostili v šolski jedilnici. V spomin in zahvalo so naši najboljši športniki prejeli uradno majico največje kolesarske prireditve pri nas kot vzpodbudo in opomin, da se le z vztrajnostjo in trdim delom naredijo šampioni, kot je naš kolesarski as Primož Roglič. (FOTO)

(Visited 251 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost