Praznični zadnji šolski dan pred poletnimi počitnicami

V ponedeljek, 24. junija, so učenci in učitelji naše šole s slovesno prireditvijo, ki so jo pripravile učiteljice Mojca A. Juras, Urška Zacirkovnik in Darja Kugonič, obeležili zadnji šolski dan pred poletnimi počitnicami ter dan državnosti. V prešernem vzdušju so se zbrali v avli, kjer sta program z občutkom ponosa in veselja ob uspešno zaključenem šolskem letu povezovali osmošolka Tajda Vajngerl in šestošolka Zala Podgoršek.

Na prireditvi je spregovoril tudi ravnatelj Bojan Juras, ki je v svojem nagovoru izpostavil dosežke učencev in izrazil globok ponos na vse. Vsem učencem je zaželel sproščujoče in nepozabne poletne počitnice, hkrati pa jim položil na srce, naj se spočijejo in napolnijo z energijo za nove izzive v prihajajočem šolskem letu.

Vrhunec prireditve je bilo slovesno podeljevanje priznanj odličnim učencem in nagrad prejemnikom zlatih priznanj ter najboljšim športnikom. Ravnatelj je čestital vsem nagrajencem in poudaril, kako pomembno je trdo delo, vztrajnost in predanost.

Poleg tega so na prireditvi bili tudi uradno sprejeti prvošolci v šolsko skupnost. Ti so s ponosom in navdušenjem prejeli posebna spominska priznanja, ki simbolizirajo njihov vstop v svet šolskih obveznosti in radosti.

Po prireditvi so razredniki učencem razdelili spričevala, temu pa je sledilo ravnateljevo presenečenje z napihljivimi igrali, baloni in sladoledom, kar je med učenci vzbudilo pravo navdušenje in poskrbelo za dodatno veselje ob zaključku šolskega leta. Učenci so se tako lahko sprostili in uživali v igri ter sladkanju ob sladoledu, kar je bilo popolno slovo od šolskih klopi pred dolgim poletjem. FOTO UTRINKI

S tem čudovitim dogodkom smo na naši šoli uspešno zaključili še eno šolsko leto in se poslovili od šolskih obveznosti. Vsem učencem želimo prijetne in sproščujoče poletne počitnice, polne nepozabnih doživetij!

(Visited 38 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost