VALETA 2024

V četrtek, 13. 6. 2024, je ob 17. uri v kulturnem domu v Šmartnem ob Paki potekal dogodek, na katerega so naši devetošolci nestrpno čakali – VALETA.

Valeta je priložnost, da se devetošolci spomnijo svojih osnovnošolskih let in se zahvalijo učiteljem ter staršem za vso pomoč in podporo.

Vodilna tema programa letošnje valete je bilo DREVO in njegov simbolni pomen. Drevo predstavlja rast, moč in skupnost. Tako kot drevo, so  tudi naši devetošolci skozi leta rasli, se krepili in oblikovali močne vezi, ki bodo trajale vse življenje.

Program se je začel s plesnim venčkom, nadaljeval s svečano podelitvijo pohval in priznanj, sledil pa je še zabavni del valete.

Z govorom so se od učencev poslovili tudi ravnatelj Bojan Juras, namestnica župana Marjanca Rogel Peršič, obe razredničarki Damjana Modrijan in Damjana Paulič ter gospod Matjaž Kačičnik, predstavnik staršev.

Program  so zaključili z naslednjimi besedami:

»Skupaj smo ustvarili čudovito drevo, polno spominov, znanja in prijateljstva. Čeprav se danes razhajamo in odpravljamo na različne poti, bo to drevo ostalo simbol naših skupnih izkušenj, ki nas bodo vedno povezovale. S ponosom zaključujemo to poglavje življenja , a naša zgodba se nadaljuje, morda v obliki novega še večjega, še bolj mogočnega in razvejanega drevesa. Kdo ve?« Foto

Damjana Modrijan

(Visited 319 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost