Teden otroka

Dragi učenci, spoštovani učitelji, cenjeni starši –

v tem tednu obeležujemo teden otroka, čas, ko smo še  posebej pozorni na vas, naši dragi učenke in učenci. Tema letošnjega tedna otroka je “Otrok, nepopisan list”.

Otroci, vi ste srce naše sončne šole. Vsak od vas prinaša edinstvene talente, ideje in energijo, ki bogatijo našo skupnost. V tem tednu vas želim spodbuditi, da se še bolj povežete s svojimi sošolci, da skupaj ustvarjate, se učite in se zabavate. Pomembno je, da se zavedamo, kako dragoceni so naši prijatelji in kako lahko s sodelovanjem dosežemo veliko več.

Učitelji, vaša vloga je neprecenljiva. S svojo predanostjo in skrbjo ustvarjate okolje, kjer se otroci počutijo varne, sprejete in motivirane za učenje. Hvala vam za vse, kar počnete, da bi naši učenci rasli in se razvijali v odgovorne in srečne posameznike.

Cenjeni starši, vaša podpora in sodelovanje sta ključnega pomena. Skupaj z vami lahko ustvarimo najboljše pogoje za razvoj vaših otrok – naših učenk in učencev. Hvala vam za zaupanje in tvorno sodelovanje.

V tem tednu bomo imeli različne dejavnosti, ki bodo spodbujale sodelovanje, ustvarjalnost in veselje. Udeležite se jih z navdušenjem in odprtostjo. Naj bo to teden, ko se bomo še bolj povezali in skupaj ustvarili nepozabne spomine.

Na koncu bi vas rad spomnil, da je vsak dan priložnost, da se učimo, rastemo in se veselimo. Bodite prijazni drug do drugega, pomagajte si in se podpirajte. Skupaj lahko ustvarimo šolo, kjer se vsi počutimo dobro in sprejeto.

Želim vam čudovit teden otroka,

                                                                                               ravnatelj Bojan Juras

(Visited 61 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost